Първо потърсете причината Сухата кашлица може да се дължи на редица

...
Първо потърсете причината Сухата кашлица може да се дължи на редица
Коментари Харесай

Домашни средства срещу суха кашлица

Първо потърсете причината 
Сухата кашлица може да се дължи на редица аргументи – от настинка и вирусна зараза до алергия и астма, само че за благополучие може да се лекува с елементарни способи. Острата форма на сухата кашлица не трае дълго, нормално се свързва с някакъв тип зараза или раздразнение на горните дихателни пътища и изчезва от единствено себе си. Хроничната продължава повече от 8 седмици и би трябвало да се търсят аргументите за нея. 

Мед

Изяжте доста постепенно 1 супена лъжица мед. Не пийте вода по-късно. Ако не обичате меда по този начин, сложете го в чай. 

Сок от лук

Отрежете върха на глава червен лук и я издълбайте, без да пробивате дъното. Сипете вътре 2-3 чаени лъжички захар. Направете дребни бодвания изпод с нож и поставете главата върху чаша. На сутринта смесете останалата в главата захар с отцедения в чашата сок и изпийте. 

Дюля

Една по-голяма дюля се нарязва на части дружно със семките и кората. Три ореха се счукват с черупките. Всичко се поставя в 1,5 л вода и се вари 10-15 мин. Оставя се да се охлади и се прецежда. Изпива се за един ден на равни шпации.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР